Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Koupit za 172 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Technologie přípravy pokrmů 5
Doprava:
54 Kč
172 Kč
Koupit za 172 Kč
Technologie přípravy pokrmů 5
Doprava:
45 Kč
Skladem
186 Kč
Koupit za 186 Kč
Technologie přípravy pokrmů 5
Doprava:
59 Kč
Skladem
206 Kč
Koupit za 206 Kč
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání (Sedláčková Hana)
Doprava:
99 Kč
Skladem
200 Kč
Koupit za 200 Kč
Technologie přípravy pokrmů 5 - 2. vydání (Sedláčková Hana)
Doprava:
99 Kč
Skladem
200 Kč
Koupit za 200 Kč
Popis
Pátý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy popisuje studenou kuchyni, přípravu teplých předkrmů, zásady dietního stravování, stravu jiných národů a gastronomická pravidla.
Parametry
Rok vydání | 2015 |
Nakladatelství | Fortuna Print |
Autor | Hana Sedláčková |
Počet stran | 144 |
Výrobce | Fortuna |
Vazba | brožovaná bez přebalu |
Jazyk | české |