Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické... Celý popis
Koupit za 305 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Doprava:
54 Kč
305 Kč
Koupit za 305 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Doprava:
45 Kč
Skladem
326 Kč
Koupit za 326 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Doprava:
59 Kč
Skladem
316 Kč
Koupit za 316 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem
Doprava:
72 Kč
335 Kč
Koupit za 335 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem (Křivánek Mirko)
Doprava:
99 Kč
Skladem
429 Kč
Koupit za 429 Kč
Popis
Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy používané při přípravě a úpravě jídel, v receptech, ale i v terminologii provozních a pomocných zařízení, při obsluze hosta, stolování a stravování.Je určena studentům a učitelům učňovských středisek a odborných škol se zaměřením na společné stravování i na oblast cestovního ruchu, průvodcům a všem, kteří poskytují gastronomické služby, ale též širší veřejnosti se zájmem o prohloubení znalostí z tohoto atraktivního oboru.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2007 |
Nakladatelství | Leda |
Autor | Mirko Křivánek |
Počet stran | 366 |
Výrobce | Leda |
Vazba | pevná |
Jazyk | české |
ISBN | 80-7335-036-X |